1988 - Go!

Akció, lövöldözős

Spectrum (48k)

Enterprise

Bozon a zsarnok megalomániás a Föld kiírtásával fenyeget. Azonnali megtoló akcióra van szükség. Henry hadnagyot, és Sanders őrmestert jelölik ki a feladatra.. Céljuk, hogy beszivárogjanak Bozon földalatti birodalmába, és megsemmisítsék az ellenség végső fegyverét. Akciónkról az ellenség is értesül, és azonnal riadóztatja védelmét. Ilyen előzményekkel indul a Go! játéka.
A játékos vízszintesen mozgó, monokróm játéktéren folytatja küzdelmét, de néha függőlegesen lefelé folytathatjuk utunkat. A képernyőn bármikor hátrafelé tudunk fordulni, így védekezhetünk a hátunk mögül érkező támadóinkkal szemben is. Az ellenfeleink különböző formákban jelennek meg. Némely megsemmisített ellenfél jutalompontot hagy maga után, amelyeket össze lehet gyűjteni. Ezek a tárgyak alapvetően a tűzerőt és a fegyverzetet növelik. A felvételre váró tárgyakba belelőve más fegyverré alakítja át, így válogathatunk, milyen extrára van éppen szükségünk. Ha már több fegyverrel rendelkezünk, a CAPS SHIFT megnyomásával tudunk válogatni fegyverarzenálunkból. Minden szint végén egy lézert okádó szörnyeteget kell legyőznünk.
Az ellenség egyetlen találata, vagy ütközés bármilyen ellenfelünkkel azonnal egy életünk elvesztésébe kerül. (Az életeinket a bal felső sarokban, a pontszámunk alatt látható pontok jelölik. Alul középen a kék mezőben a fegyverkészletünket jelzi. (Az aktuális fegyver fehér színű.)
A program átlagos színvonalú: hagyományos grafika, szokásos pittyegés, sajnos hiányzó ötletek.

Örökélet: POKE 29411,127
A POKE hatása csak az első játék után jelentkezik!