Eat it Up

1989 - A. Nielsen

ügyességi

Enterprise

Az Enterprise sem kerülte el a 8 bites számítógépek sorsát: PacMan játékokkal Dunát lehetne rekeszteni. A Spectrum átirat mellett (PacMania, Puffy's Saga) számos Ep-re készült játék színesíti a kínálatot (PacMan City, Dot Collector). Egy régebbi Spectrum játékra: Mac Man pedig már-már "gyanúsan" hasonlít. A játék a "klasszikus szabvány" szerint zajlik, a grafika - játék "egyszerűségéből" kifolyólag - nem túl látványos, de jól visszaadja a PacMan hangulatot.
A program érdekessége, hogy amennyiben rendelkezünk Speakeasy beszédszintetizátorral, a játék beszél hozzánk. Ehhez mindössze a betöltés után, a Speakeasy-re vonatkozó kérdésre kell igen választ adnunk. (A nyilat a joy jobbra-balra mozgatásával tudjuk állítani.)
A menüben mindössze a játékosok számát kell beállítani (1 vagy 2 játékos). A játék a tűz megnyomásával indítható. Az irányítás tetszőleges botkormánnyal lehetséges. A CTRL + F1 megnyomásával bármikor új játékot kezdhetünk, a CTRL + F7 billentyűkombinációval a gép beépített hangszóróját (nem a hangot!) kapcsolhatjuk ki-be. A PAUSE (HOLD) billentyűvel szüneteltethetjük a játékot.